Retourneren of ruilen

Indien de bestelde artikelen niet aan je verwachting voldoen, heb je het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren. Je dient vooraf met een herroepingsformulier de retourzending via de mail te melden met opgave van reden waarom je niet tevreden bent. Wij bevestigen vervolgens de retourzending, waarna je de artikelen kunt retourneren.

Geretourneerde artikelen mogen geen sporen van gebruik of beschadiging vertonen en dienen te worden teruggestuurd in de originele verpakking. 

Producten die beschadigd, incompleet of in een staat zijn waardoor het product onverkoopbaar is geworden zullen niet worden geaccepteerd. Als een artikel niet meer als ‘nieuw’ is te verkopen kan de ondernemer de schade verhalen op de consument.

Retourneren van textiel en kleding

Heb je huisdieren houd dan rekening dat jouw retour niet onder de dierharen zit. 

Bent je een roker, let dan op dat je niet rookt tijdens het proberen van de producten of dat je ze niet in een ruimte met veel rooklucht laat staan. De geur is onmogelijk te verwijderen zonder te wassen dus een dergelijke lucht kan er toe leiden dat de retour niet wordt geaccepteerd. 

Als een artikel niet meer als ‘nieuw’ is te verkopen kan de ondernemer de schade verhalen op de consument. 

Regels retourneren en/of ruilen

  1. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van koper (dit is wettelijk bepaald en de kosten zijn afhankelijk van verzendbedrijf welke klant kiest met een max. van €6,95 aan verzendkosten)
  2. Bij het ruilen van een artikel zijn de verzendkosten van de retour en de nieuwe toezending voor kosten van de koper!
  3. Je wordt verzocht geen artikelen onder rembours retour te zenden, retourzendingen onder rembours zullen derhalve ook niet worden geaccepteerd.
  4. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden krijgt je het aankoopbedrag van het betreffende artikel retour. In het laatste geval zal het bedrag binnen 14 dagen worden terugbetaald op de rekening van herkomst. Voor snellere afhandeling vragen wij je wel het retourformulier te gebruiken.
  5. Indien er sprake was van gratis verzending i.v.m. een bestelling boven € 75,00 en er worden artikelen geretourneerd, waardoor het nieuwe order bedrag lager uitkomt dan € 75,00, dan worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze verzendkosten worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.
  6. Gratis geschenken, als je de bestelling in zijn geheel retourneert, dienen de gratis ontvangen geschenken ook retour gestuurd te worden. Als dit niet gebeurt zullen de kosten van de gratis producten van het retour bedrag in mindering worden gebracht.

Uitzondering retourrecht

Artikelen die speciaal op verzoek zijn gemaakt of besteld kunnen niet geruild of geretourneerd worden. 

SALE artikelen nemen wij niet retour.

Wij accepteren kleding/textiel wat dusdanig on-hygiënisch ruikt niet retour!

Als een artikel niet meer als ‘nieuw’ is te verkopen kan de ondernemer de schade verhalen op de consument!

Dit formulier graag mailen en na bevestiging van ons kun je het pakket retour sturen.
Voor snellere afhandeling graag ook het formulier bij de retour artikel(en) toevoegen.

Om het formulier te downloaden klik hier

© 2015 - 2024 okstyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel